Boekingen


Ik ben een allround DJ, dat wilt zeggen dat ik vrijwel alle muziekstijlen draai en mij ook altijd strikt aan de wensen van de opdrachtgever houdt en dus ook niet halverwege de avond mijn eigen dingetje ga staan doen zodat de zaal leegstroomt zoals ik al vaak gezien heb op bijvoorbeeld bruiloften.

Omdat geen feest t zelfde is en eigenlijk altijd maatwerk, vermeld ik op mijn site geen prijzen. Op de productinformatie pagina kunt u vinden over welke apparatuur ik beschik en de specificaties ervan bekijken. Op de offerte pagina kun u een vrijblijvende offerte aanvragen waarna ik contact met u opneem om de details door te spreken. Samen komen we altijd tot een eerlijke prijs.

Afhankelijk van de grootte van de locatie zal ik extern naar geluidsapparatuur moeten kijken maar  meestal is dit op de locatie al aanwezig en hoef ik mijn apparatuur er alleen nog op aan te sluiten.

Vervoerkosten zijn altijd voor rekening van de opdrachtgever, beschikt u over een stationwagen of een auto waar de banken van plat kunnen, dan kan alles daarin vervoerd worden.